Over ons

Ons bedrijf MJ sieraden is gestart op 3 oktober 2014 in Wezep.

Wij Monique Zondervan en John Kolkman zijn de eigenaars van MJ Sieraden. Na mij opleiding tot edelsmid, deed ik zo’n jaar of dertig ervaring op in de juweliersbranche. Het leukste aan mijn beroep vind ik het ontwerpen van sieraden. Door de jaren heen heb ik al heel wat sieraden ontworpen variërend van minikoksmutsjes als hangertjes voor alle medewerkers van een poeliersbedrijf tot een “spang”, een collier van gevlochten plat zilverdraad. In overleg met  klanten is er heel veel mogelijk. Zo ontwerp ik bijvoorbeeld relatieringen of maak van oude sieraden een nieuw sieraad.  Ook sieraden uit een erfenis kan ik passend maken of restaureren. Hiervoor kan het beste een afspraak met ons gemaakt worden. Dit kan ook buiten openingstijden”.

Naast een eigen ontwerpstudio biedt MJ Sieraden een uitgebreide collectie zilveren en gouden sieraden van merken als Zinzi, Obaku, Daniël Vior, Olympic en Ma Vie en Rose. ,,Het merk Hot Diamonds heeft hele leuke zilveren setjes met een diamantje  En Boccia biedt een serie mooie sieraden van titanium. Wij willen graag laagdrempelig zijn en bieden een betaalbaar en zeer gevarieerd assortiment uit het middensegment aan”.

Een bijzonder item uit de collectie van MJ Sieraden zijn de zogenaamde gedenkbolletjes. ,,Dit zijn klein bolletjes van glas waar een haarlokje, een melktandje, een bloemetje of as van een geliefde in gestopt kan worden. Het bolletje is verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren en kan als hangertje aan een ketting of armband gedragen worden. Een bijzonder geschenk. Ook voor gaatjesschieten kan je bij ons terecht. Wij werken met losse systemen waarbij beide oren tegelijk worden gedaan. Het is minder pijnlijk en ook geschikt voor de allerkleinsten”.

Iedere klant van MJ Sieraden doet er goed aan de bon (bij aankoop vanaf € 50, niet geldig voor reparaties) te bewaren. Iedere twee maanden vindt namelijk een loting plaats waarbij de winnaar een gratis sieraad ontvangt. De uitslag wordt bekend gemaakt op onze FB pagina en hier in de winkel. 

In feite - uw tevredenheid is onze grootste prioriteit. Niets is onmogelijk, wij doen het uiterste om u, onze klant, te helpen. 

U bent bij ons hartelijk welkom : contact

 

Contact

MJ sieraden Meidoornpassage 3
8091 KS
Wezep
06-27299209 mjsieraden@gmail.com